O-Nödig eller B-Nödig?
Ibland hittar man dom där guldkornen man inte trodde fanns. Jag hittade denna underbart fantastiska jacka när jag letade vinterjackor på internet. Bland alla hundratals jackor som jag tittade på var det denna som verkligen fångade mitt intresse.
För vem vill inte gå runt och se ut som en bajskorv? Jag menar, det är ju drömmen för en person med kiss- och bajshumor att faktiskt få se ut som bajs.
Jackan är som tagen ur ett avsnitt av barnprogrammet Doktor Mugg.
Dock har nog märket Colmar stavat jackans namn fel. Jag antar att jackans riktiga namn är "Original Prutty Jacket".

Sen tycker jag priset är för bra för att vara sant! Visserligen hade jag nog aldrig betalat 4000 kronor för någon annan jacka, men jag betalar mer än gärna fyra lax för att se ut som en bajskorv.

Shit, vad jag får bajscravings nu. Men du, jag vet vad du tänker nu och ajabaja, jackan är min. Så ge fan i att härma mig! Åååh, nu slocknade alla lamporna, det måste ha gått en prupp. Man får ju hoppas att jackan inte är av dassig kvalité med tanke på priset, men det kanske finns nån pruttotyp man kan få titta på först innan man köper den.
Äh, skitsamma, jag spolar hela den här idén med bajsskämt nu.

PS.
Säg orden KÖPA - HAV - STOL - TIO(10) på engelska högt flera gånger i rad...

Kommentarer
Postat av: Lina K

Haha. Detta inlägg livade helt klart upp min tisdagskväll. Tack Viktor!

2010-11-02 @ 15:45:25
Postat av: Christian

Hello! Sprang precis på en något daterad kommentar från 28/10 som jag helt missat.

Journaliststudierna traskar på, blir klar i maj så det börjar bli sanslöst mycket att göra dock. Hur går det för dig? Du måste väl vara färdig snart?

Fotbollssidor: håll dig borta från the Sun så gott det går, de fabrikerar artiklar utan nån som helst sanning (samma sak med övriga tabloider) fast de kan ha vettiga krönikörer.

Guardian är bra! Det är den av dagstidningarna jag använder mest tillsammans med the Independent. De har för övrigt en lysande podcast som heter Football Weekly som jag kan rekommendera!

Sen är FourFourTwo bra, där tas det ett litet steg längre för riktiga fotbollsnördar vilket är trevligt.

Håller man koll på dem sidorna så kan man räkna med att vara bra uppdaterad och få bra åsikter också.

2010-11-25 @ 03:02:40
URL: http://erikssoonn.blogg.se/
Postat av: Christian

För övrigt, för det priset känns jackan både O- och B-nödig. Har den slagit stort i Stockholm? Gör jul-comback om några veckor, då vill man ju inte se bajskorvar överallt utan att vara förbered liksom..

2010-11-25 @ 03:05:45
URL: http://erikssoonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0