O-Nödig eller B-Nödig?
Ibland hittar man dom där guldkornen man inte trodde fanns. Jag hittade denna underbart fantastiska jacka när jag letade vinterjackor på internet. Bland alla hundratals jackor som jag tittade på var det denna som verkligen fångade mitt intresse.
För vem vill inte gå runt och se ut som en bajskorv? Jag menar, det är ju drömmen för en person med kiss- och bajshumor att faktiskt få se ut som bajs.
Jackan är som tagen ur ett avsnitt av barnprogrammet Doktor Mugg.
Dock har nog märket Colmar stavat jackans namn fel. Jag antar att jackans riktiga namn är "Original Prutty Jacket".

Sen tycker jag priset är för bra för att vara sant! Visserligen hade jag nog aldrig betalat 4000 kronor för någon annan jacka, men jag betalar mer än gärna fyra lax för att se ut som en bajskorv.

Shit, vad jag får bajscravings nu. Men du, jag vet vad du tänker nu och ajabaja, jackan är min. Så ge fan i att härma mig! Åååh, nu slocknade alla lamporna, det måste ha gått en prupp. Man får ju hoppas att jackan inte är av dassig kvalité med tanke på priset, men det kanske finns nån pruttotyp man kan få titta på först innan man köper den.
Äh, skitsamma, jag spolar hela den här idén med bajsskämt nu.

PS.
Säg orden KÖPA - HAV - STOL - TIO(10) på engelska högt flera gånger i rad...

COZY!

I dag är det höst. Det regnar, blåser och man fryser även fast man har långkallingar. Ändå så gillar jag hösten och de flesta jag pratar med (vilket inte är så många) gillar också hösten. Jag tror att det beror på att man kan ha på sig så där riktigt mysiga höstkläder. En oversizead stickad tröja, en fyra meter lång halsduk, ett par rejäla boots och en anorak gjort av olja(?). Och inomhus kan man kura ihop sig i soffan med en mjuk pläd och en enormt stor kopp te. Tekoppen ska helst vara lika stor som en bunke i storlek XXL och man ska hålla den stadigt med två händer, örat på koppen är mest för syns skull.
Man myser på hösten. Hela tiden så myser man. Man myser på mysiga cafén. Man äter crêpes (krepps) på nån mysig restaurang på nån pittoresk gränd i Gamla stan. Man tar långa mysiga höstpromenader med medhavd fika och vid nåt mysigt ställe, gärna på ett berg, så sätter man sig ner och myser med kaffe och bulle. Så jävla mysigt. Mys, mys mys. Och sist men inte minst så myser vi med levande ljus. Några värmeljus på bordet en mörk kväll och det blir världsrekord i mys!
Vi svenskar är nog världsbäst på att mysa. Vi kan alltid mysa.
När vi vill visa att vi myser så lyfter vi upp axlarna så långt mot öronen det bara går, rynkar på näsan samtidigt som vi lite, lite skakar på huvudet. Vi håller också gärna armarna hårt indragna mot kroppen och händerna knutna strax framför hakan. Så som vi gör när vi gosar med en hundvalp, då gör vi underfär likadant fast händerna håller då i valpens mjuka tassar eller kinder.
När vi gör detta uttryck då vet vi att vi verkligen myser.

Det märks tydligt att vi svenskar gillar att mysa, för det finns tusentals mysiga prylar att köpa för att göra det mysiga ännu mysigare. På prylsidan coolstuff.se finns en helt egen sida med prylar med extremt hög mysfaktor.
Jag menar vem vill inte mysa i en filt med inbyggda ärmar?
Eller tänk hur mysigt det blir med ett par värmetofflor! Det är som mikro-mat fast med mys. Man bara slänger in dom i mikron i 90 sekunder och sen har man ett par "supermysiga tofflor"! Mysfaktor 100!
Men prylen med absolut högst mysfaktor måste ju ändå vara Giant Microbes. Liksom vem vill inte krypa upp i soffan en riktigt regning och ruskig dag med klamydia, syfilis, acne, malaria eller en helt supermysig fettcell?
Så jävla mysigt!RSS 2.0