Återkoppla slutet med början..Länge sen jag skrattade så mycket som till detta klipp med Johan Glans. Jag får inte igen min leende, så kul är det!

Jag älskar danska...

Detta måste lyftas fram ur Kaminmannen-klippenDetta är genialt...

På kontoret brukar många sätta upp lappar eller bilder för att höja sin motivationen. Det kan till exempel vara en bild på sin drömbil, så varje gång man inte orkar jobba så tittar på man på bilen och plötsligt får man en jävla fart. Eller så har man ett citat, jobba bör man annars dör man, eller kanske ett Dr. Alban-citat "work work, seven to five every day, work work..."

Men brevid min dator fannst det ett A4 med dessa vackra rader:

- Hvorfor aer Åke syk?
- Han savner en kvinne der ikke aer kald.

Varje gång jag var trött på jobbet tittade jag på pappret brevid datorn, läste det högt och skrattade.

Men Dr. Alban fungerar det också!

Kaminmannen


Software

På många arbetsplatser och skolor finns det i dag förbud om vilka kläder man får ha på sig. Det gäller främst förbud mot utmanande klädsel, för korta kjolar, för djup urringning eller kläder med rasistiska budskap etc. Utomlands har man till och med skoluniform och inget annat är tillåtet.

Det plagg det borde finnas ett förbud mot är mjukisbyxan. Fan ta detta vidriga plagg, och då menar jag i offentlig miljö. Varje dag ser jag folk, både pojkar och flickor, gå runt i denna förslappade byxa som om det vore det hetaste på catwalken. Det som är ännu värre är när det är ett tryck på rumpan, cutie, spank me eller nice ass. Vad är detta för påfund? Jag har lust att gå fram och rycka ner mjukisbyxan på dem. AV!

Nästan alla personer har ju faktiskt ett eller flera par mjukisbyxor hemma. Jag har massor. Alla som idrottar eller har idrottat har säkert minst fyra, fem par mjukisbyxor i sin garderob, ofta med sina initialer eller en siffra på. Nummer 9 står det på mina mjukisbyxor. Och visst kan det vara skönt att ta på sig ett par luffsiga byxor när man är hemma och är sjuk eller på en bakissöndag. Men det är inte okej att ha på sin sina mjukisbyxor i skolan eller på jobbet. Absolut inte. Skräddaren säger NEJ.

Men även om det är skönt att komma hem och dra på sig sina myspysbyxor så lever jag efter principen "...vilka har makten i vårt samhälle, vilka kommer hem och tar på sig jeans.." se klippet så förstår du bättre.Kategorin världens sämsta jobb

            ↑↑↑
Jag har alltid haft ett stort medlidande för dem som måste jobba i den lilla lådan där man tar emot beställningar vid drive-in (drive-thru) på till exempel MacDonalds. Det måste vara olidligt trångt och ett väldigt enformigt jobb. "Hej och välkommen, vad vill du beställa?", "Plusmeny? Något mer? Välkommen att betala första luckan".

Undrar hur de söker personal till den tjänsten? Vi söker dig som är utåtriktad, gillar att träffa nya människor samt är max 1.20 cm lång och inte mer än 40 cm i omkrets. Låg fast lön plus provision...

Vem vill bli miljonär?

Ibland tror jag att jag är extremt smart och allmänbildad. Och ibland kommer jag på en sak som jag tror att ingen annan vet. När jag kommer på sådana saker tänker jag att jag är med i Vem vill bli miljonär? och att det kommer en fråga om just det jag har kommit på, för jag kan ju det, jag kommer att svara rätt!

Till exempel fick jag upp ordet/namnet prozac i mitt huvud häromdagen. (För ni som vet var det är så låter det kanske konstigt, men jag tror jag fick det från Efter tio med Malou von Sivers. Hon har ett stort inflytande på mig). Så när jag tänkte på prozac dök Rickard Sjöberg upp i mitt huvud och ställde frågan "Vad är prozac för något?"

A. Flourtandkräm
B. Vitaminer
C. Antidepressivt läkemedel
D. Fabriksutsläpp

- C, antidepressivt läkemedel!
- Är det ditt slutgiltiga svar?
- Ja, jag är helt säker.
- Visst är det C, antidepressivt läkemedel, och du har dina 10 000 kronor! Vad ska du göra för pengarna?
- Ja, jag vet inte riktigt, det blir väl nån resa kanske!

Alla lägger sina pengar på "nån resa kanske" eller ger dem till barnbarnen eller på sommarstugan. Det är standardsvaren. Kan ingen sticka ut lite? "Jag tänkte köpa kokain för pengarna" eller "Det har inte du med att göra", nått annat än en resa kanske. Fast engång började en dam sjunga en visa efter att hon skrapat fram tre tycken 100 000. Det var bra tv, pinsamt men ändå mysigt.

Förövrigt har jag observerat att alla som får skrapa triss i tv är minst 75 år gamla, precis varenda jäkel är minst 75 år. En gång vann en 85 årig gubbe 25 tusen i 15 år, då sa programledaren "25 tusen i månaden tills du är 105 år!".

FAN VA SJUKT, HUR FAN GJORDE DU DET DÄR?

Världens bästa trollkarl heter Mattias Ramos! Observera att låttexten är synkad med färgen på korten, samtidigt som Sting sjunger "shape of my heart" plockar han fram ett hjärter ess och så vidare. Jävligt snyggt faktiskt. Hur gör han undrar du, undrar jag, undrar alla? Tyvärr avslöjar en trollkarl aldrig sina trix (även om Robban tror att han vet hur han gör, visst Robert tro det!). Varje gång Mattias tar fram kortleken tappar jag hakan, det gör så jävla ont varje gång hakan dunkar i golvet, jag har får alltid ett litet sår på hakspetsen efter varje fest med Mattias. Avundsjuka blandas med fascination, så jävla sjukt, hur gjorde du det där Mattias Ramos??!

HÄNT EXTRA

Hej hallå dagboken!

Idag klev jag av bussen i Tyresö centrum för att uträtta några ärenden. När jag passerade hållplatsen för bussen som går in mot stan skådar jag en man, 60+, iklädd bara en t-shirt (på överkroppen, han körde alltså inte en Kalle Anka). Kallt kan man tycka. Men det är inte hans sommarklädsel som drar till sig min uppmärksamhet, utan det är motivet på hans t-shirt. På avstånd ser det ut som ett kollage med diverse bilder, men när jag passerar den ihopsjunkna mannen på cirka en meters håll ser jag att kollaget består av fasttejpade bilder på Amy Diamond. Stora och små bilder tätt ihop. Hon har tydligen inte bara fans under 15 år.

Amy Diamond är idag 16 år, hon slog igenom när hon var cirka 12 eller 13 år. Trots att hon faktiskt är byxmyndig så är hon fortfarande det lilla söta underbarnet som "bara är 12 år". Man kan undra när hon gör sin tonårsrevolt, så som Britney Spears gjorde när hon var trött på att vara en liten oskuldsfull flicka med rosetter i håret. När får vi se Amy Diamond i en röd latexdräkt, eller spritt språngande naken i en bastu som i Britany Spears senaste video Womanizer, när rakar Amy av sig håret, blir hon med barn snart, när börjar hennes texter handla om sex, sprit och droger istället för lågstadiediscon och sommarflörtar och när kommer ryktena om att Amy Diamond gjort en bröstförstoring?

Eller så fortsätter hon bara att vara den där 12 åriga flickan som sjunger trallvänliga låtar på sommarkrysset och gästar lilla melodifestivalen som hemlig gäst. Men jag sätter två års prenumeration på DN att man snart får se paparazzibilder på Amy i Hänt Extra när hon är dyngrak tillsammans med Mikael Persbrant eller hånglar med Idol-Ola.

Amy Diamonds vilda kväll på köket - slutade i kaos

Amy Diamond talar ut om sina drogproblem

(M)AMY DIAMOND RYKTAS VARA MED BARN - MED HASSE ARO

Amy Diamond om sin nya kärlek: "Jag och Kicken älskar varandra"Vad tror du? Skicka in din Amy Diamond-rubrik och vinn söndagens DN-Ekonomi samt en skiva med Lasse Kronér!Äpelsinjuice

För ett antal år sedan när jag stod i kön på McDonalds i ICA Maxi Haninge hände en sådan rolig händelse eller konversation som passar på tjuvlyssnat.se. Framför mig i kön står en pappa med två barn, en flicka ~ 5 år och en pojke ~ 4 år.

Pappan ska beställa mat tillsammans med dottern medans sonen går och tar ett bord. Pappa beställer happy meal men blir sedan fundersam när kassörskan frågar vad barnen vill ha att dricka, apelsin -eller äppeljuice. Pappan ber sin dotter att fråga vad hennes lillebror vill ha. Hon springer stressat bort till sin bror.

Flickan: Vad vill du ha och dricka, apelsin -eller äppeljuice?
Pojken: Eh, eh ,eh, äppelsinjuice.
Flickan: Pappa, pappa han vill ha äppelsinjuice.

Pappan rynkade sin panna och fick själv avgöra vilken sorts juice pojken skulle ha. Alla log, pappan, kassörskan och jag. Jag var till och med tvungen att bita mig i läppen för att inte börja skratta högt. Kids, fyfan!

Kategorin: Världens bästa intro theme

Knight Rider. David Hasselhoff.

Mary Mo


SNETT-INÅT-BAKÅT


Skis, huh?


Harry: Skis, huh?

Beth: That’s right!

Harry: Great! They yours?

Beth: Uh-huh.

Harry: Both of ’em?

Beth: Yes.

Harry: Ah… cool!

 


En jättefisk


I somras fick (läs:ryckte) jag upp världens största fisk. Den var så stor att den räckte till hela familjen och till katten som sprang bort för två år sedan. När jag åkte till Australien 2005 fick vår katt Ceasar ryck och drog. Vet inte om han tröttnat på att bo hemma eller om han också åkte till Australien.


En krokig fisk.


Sen kom en jätte och åt upp alla bullar. Många tror att Thomas är liten, men det är en myt. Han är gigantisk, på alla sätt och vis.

Ej i trafik

Om man lägger ihop all den tid man väntar på bussen så skulle det bli, snabb huvudräkning: 5 minuter i snitt om dagen varje dag på ett år, 1 825 minuter per år, gånger 10 (jag började åka buss regelbundet vid 12 års ålder), delat på 60 = 304 timmar, delat på 24 = 12,67 dagar, avrunda uppåt: 13 dagars bussväntande under 10 år, och det är i underkant. Jag har säkert väntat på bussen mer än så. Tänk så mycket roligt man kan göra under 13 dagar; sola, bada, spela pingis, lära sig spela canasta eller varför inte åka på en 13 dagar lång cykelsemester.

Det händer ju då och då att man missar bussen, man springer lika fort som Forrest Gump men ändå stänger bussen sina dörrar och glider iväg. Man kommer fram till busshållsplatsen utslagen, svettig och med en trumvirvelpuls. Just vid det tillfället är man helt maktlös, man kan inte göra något åt att man kommer komma försent till sitt livs viktigaste möte, eller inte bli insläppt i tentasalen. Man sätter sig på bänken i busskuren och försöker vara lugnt och stirrar rakt ut i intet. Efter att ha räknat bilar i några minuter och tittat på klockan nitton gånger på en minut händer det som får en att tro på trissreklamens slogan "Plötsligt händer det". Det kommer en buss, fast tidtabellen säger att det inte ska komma någon buss på 15 minuter så kommer det en buss. Kroppen skakar av lycka, man ställer sig upp vid vägkanten, gör målgest och tycker plötsligt att bussen faktiskt är ganska fin när den närmar sig hållplatsen. Det är då man ser det. Ej i trakfik. Swisch, så har bussen åkt förbi busshållsplatsen och man står kvar lika maktlös som kvinnan innan rösträtt. Tidtabellen gapskrattar åt en och säger högt: Tidtabellen ljuger aldrig..
Jag hatar Ej i trafik-bussar lika mycket som Björne hatar Snigel.

KORVLEONES...

En ny maffiafamilj har tagit över Stockholms undre värld.Rykten säger att Gudfadern själv Don Korvleone bor i Tyresö, närmare bestämt i Lindalen och heter Christian, men han går under det ironiska smeknamnet Det lilla Lammet... Rysligt otäckt. (Obs! Tyresö-internt för er som inte förstår)

Självsäkra!

Hittade detta inlägg på en random blogg!


Observera att de skrev detta klockan 15:09 idag, klockan 18:00 har de fått noll kommentarer! Men det ramlar säkert in ett tiotal festförslag till muskitörerna den närmaste timmen. Sen undrar jag om "som ni alla vet är vi tre aspekter..." kan en människa vara en aspekt? Det kanske man kan, vad vet jag.

Preppy-Basket

Har du också svårt att hitta rätt i modedjungeln? Vad är egentligen "rätt" i höst och vilken stil ska man ha?

Här är tipsen och stilarna som får dig att bli "helrätt" i höst.

Preppy-Basket

John F. Kennedy möter Michael Jordan, preppy möter basket, en bladning av det bästa från två världar. En kulturkrock som är helt rätt i höst. Våga blanda exklusiv preppy med sportig, baggy basket.

På bilden ovan; Kavaj: Fred Perry, Skjorta: Tommy Hilfiger, Shorts: AND1, Knästrumpor: Umbro-Basket, Skor: Röda skor, Boll: Spalding

F&K

VVV - Våga Vara Vulgär
Den norske designer Ole Gunnar Meidal sticker ut med sina vulgära texter. Här en American Apparel t-shirt med spegelvänt tryck som blir "rätt" i spegeln! För 400 kronor blir den din, om du vågar förstås!

Marathon

Höstens sporttrend är helt klart marathon. Det ska vara snabba glasögon, lediga shorts och pandband, och glöm inte bort accosearerna; stegräknare, superfunktionell klocka med minst 8 tidtagarur, pannlampa och näsplåster för bättre luftintag. Funktionellt och snabbt är höstens sportmode, våga sticka ut när du snörar på dig joggingskorna.

Få folk att vända sig om efter dig när du går i stan, få folk att bli gröna av avund. Stockholm Streetstyle kommer att jaga er, det lovar jag!

I CREATED DISCO

Om jag var discjockey på en klubb skulle jag spela den här låten:


Den som plingar först dör

För att motverka tristess på bussen till skolan har jag uppfunnit en lek. Leken går ut på att man ska plinga (trycka på stoppknappen) så sent som möjligt innan den hållplats man ska av på. Det betyder att jag riskerar att åka för långt och förbi min hållplats om jag inte vill förlora, och det vill jag ju inte.

Idag på väg till skolan vann jag, en tant i 69-års åldern plingade före mig, då blev jag nöjd. Våra ögon möttes när vi skulle gå av bussen, hon såg sur ut, men jag log och sa "bättre lycka nästa gång". 

Det sämsta med leken är när en lågstadieklass går på bussen, för då vill alla plinga. De plingar redan för nästa hållplats innan bussen har lämnat busshållplatsfickan. Då blir det ingen spänning. För barnen är leken tvärt om, den som plingar först vinner. Det blir ju ungefär samma sak som att den som gör minst mål i fotboll vinner, jävligt kul det blir då.SKÖN...T

Eftersom jag värnar om mina läsare så lägger jag upp dessa två makalöst roliga klipp som är önskade av Robert fyra år från Vetlanda. 
"Jag håller på med thaiboxning heter det, det är som boxning från Thailand, fast det kommer från Thailand, man använder benen också"

Jörgen Kruth har nog fått en och annan smäll för mycket i huvudet. 

MODO-RÖV


"De sant dä"


Меня завот Boris

Varje morgon när jag vaknar önskar jag att jag inte är den jag egentligen är utan en ryss som heter Boris.

Jag går ner från min lägenhet, i den ryska staden Volgograd, till den närliggande butiken. Butikens hyllor står  tomma men jag hittar det jag ska ha; kringlor som jag ska äta till frukost. Butiken är tom förutom kassörskan som heter Olga Spetanova som påstås ha varit på samma fest som stavhoppskungen Sergei Bubka. När jag lägger upp mina kringlor på kassadisken ler Olga mot mig och jag synar hennes fudgefärgade tänder, eller tänder och tänder, hennes tandrad liknar mer ett schackbräde. Jag säger privjet (hej) och Olga säger dåbraje otra (god morgon) tillbaka och jag lägger upp några rupel på kassadisken, säger spasiba (tack) och går ut ur butiken.

På vägen hem möter jag Pjotr min gamle vän, vi nickar till varandra men säger inget. Det behövs inte, vi har redan pratat en gång tidigare i veckan. Väl hemma i min lägenhet kokar jag upp kaffet som blev över från gårdagen, serverar mig själv mina nyinköpta kringlor från Olgas butik. När kaffet är varmt häller jag det i min kopp, den enda jag har, och blandar ut med två skvättar vodka, guds dryck. Så kan en morgon se ut för mig.

Boris

Chilla...


Idag fick jag chili i ögat. Jag skulle dra bort fröna med kniven från en chilifrukt då en liten, liten droppe tog sats och borrade sig in i mitt vänstra öga. Det kändes som om mitt öga festade på en hel tunna med grön currypasta från Thailand blandat med wasabinötter, piri-piri och extra hot tacosås. Jag önskade för en sekund att jag kunde ta ut ögat, som han i pirates of the caribbean, och skölja det under kranen. Men nu är det över. Fast det är fortfarande varmt om ögat och vid tinningen. Jag tänkte först ringa ambulansen men då kom min kloka pappa in, lade huvudet på sned och sade "ska du inte ringa vårdguiden först?"... 

RSS 2.0