Fort Boyard

På måndag börjar äntligen Fångarna på Fortet igen! Jag har längtat efter det lika mycket som jag längtar på att Jägarna 2 ska komma på bio.
När jag hörde att Fångarna på Fortet skulle göra comeback så dök det ju genast upp tusen frågor i mitt huvud. Här är ett axplock av frågorna i mitt huvud:
1. Lever Fader Foura?
2. Har La Boule gått ner i vikt som han lovade?
3. Har den där dvärgen återförenats med sina sex kompisar från Snövit?
4. Kommer vi i denna säsong äntligen få se någon bli uppäten av tigrarna?
5. Är det sant att Monique egentligen heter Monika och kommer från Borås?

Efter att jag gjort lite research på TV4:as hemsida samt googlat lite har jag hitta svaren på åtminstone några av mina frågor.

1. Fader Fouras son Bébé Foura har tagit över som gåtställare. Det borde betyda att Fader Foura antingen blev galen av alla gåtor som präglade hans liv och nu är på mentalsjukhus, eller att ryktet på Flashback stämmer:
Han bor i samma område som mig i Nacka.
Tror han är pensionerad, ser honom ganska ofta och han börjar se rejält gammal ut. Dessutom har det luktat sprit om honom några gånger när vi åkt samma hiss så jag tror han gör....ingenting.

Vadå "gör ingenting"??? Att lukta sprit och åka hiss är väl ändå en ganska okej sysselsättning för en gammal man?

2. La Boule visar inga tecken på att ha blivit smalare. Men rykten säger att han ska vara med i Anna Skippers "Du är vad du äter".

3. Vet inte om det är samma dvärg som är med i den nya säsongen, men han är i alla fall lika liten och springer lika roligt!

4. Frågan om någon kommer att bli uppäten av tigrarna på Fort Boyard kommer vi antagligen få svar på under de åtta måndagar vi har framför oss. Troligvis kommer detta inte att hända. Men det vore ju sjukt najs att få se Basshunter eller Schenkenberg bli tigermat. Eller ännu bättre, tänk att få se Benjamin Wahlgren och Johan Palm kämpa för livet inne bland dödshungriga tigrar och en Gunde Svan som gormar åt dem att kämpa på. Det är fan bra TV!

5. Monique kan mycket väl komma från Borås och egentligen heta Monika. Men det var mest en tanke som slog mig att så kunde vara fallet.

La boule! Slå i gong-gongen!

Lovefool

Jag vill köra min Ferrari i dina kurvor... Nää, det kan feltolkas.

Din pappa måste vara en tjuv, han stal stjärnorna och stoppade dom i dina ögon... Nä, den är gammal.

Du är som en antilop som studsar fram på savannen... Antilop?

Dina bröst är som svalor som häckar... Vänta nu, det är ju den där låten med popduon Malta med bland annat Klibberi-Clabbe af Geijerstam.

Jag håller på att skriva ett kärleksbrev till min flickvän, men det är ganska svårt. Eller svårt är det ju egentligen inte, men det är svårt om man inte bara vill skriva Gaaaah du är så jävla snygg, jag döööör!!!!
Visserligen så är hon gaaaaah så jävla snygg, jag dööööör!! men det måste liksom finnas andra sätt att beskriva det på. Det var det jag försökte mig på ovan men utan något vidare resultat. Så nu ligger det en stor hög med ihopknögglade papper.

Det här med att skriva poesi har alltid varit svårt för mig, och då menar jag tung, vacker, svår, mystisk poesi. För rimma det kan jag. Jag är faktiskt en hejare på att rimma. Mina julrim är på riktigt bra. Men just att skriva vackert känns så pretto för mig. När, eller rättare sagt om, jag försöker skriva nåt fint så slutar det oftast i ett skämt eller att det fina ordet rimmar på något roligt, och då kan jag inte låta bli att rimma så att det blir kul.
Sen kan jag tycka att det svenska språket inte alltid är så himla vackert. Det hade ju blivit finare om jag skrev mitt poesikärleksbrev på alviska (ni vet som i Sagan om ringen). Men det är ju inget riktigt språk så det går ju inte.
Jag kanske ska skriva det på spanska? Corazón... Fast det känns ju jävligt mycket Latino-lover och sen skulle hon ju inte förstå vad som stod. Nä, på spanska blir det inte.

Jag kanske ska strunta i att skriva ett brev och skriva en kärlekslåt istället. Fast sist jag gjorde det till min flickvän handlade låten om att det bara fanns massa gamla tanter på jorden och något i stil med att jag vill va med dig varje dag och sen kan vi dricka varm chokla, shaalaala... Inte så begåvat.

Nä, i morgon drar jag till hötorget och köper henne en redig klassisk blombukett.
Men vad ska jag skriva på kortet då?
Funkar Gaaaah du är så jävla snygg, jag döööör! ???


Här är låten där brösten är som svalor som häckar.. Fördjävla bra låt!

Malta - Sommar'n Som Aldrig Säger Nej

RSS 2.0