Skandalen som skakar Rhapsody in rock!Jag blev helt chockad när jag såg den här löpsedeln häromdagen. Vad fan håller Wells på med? Det är väl bara en tidsfråga innan det kommer en "jag slår vad om att jag kan hitta 100.000 som hellre vill se en lyckstolpe istället för Robert Wells i Rhapsody in rock–grupp" på facebook.
Undra vilka som var de utsatta "kompisarna"? Var LaGaylia med? Var någon från körslaget med?
Ibland så blir man så besviken på folkkära kändisar. Jag har alltid tyckt att Robert Wells är en riktigt trevlig typ. En riktig gentleman helt enkelt. Jag har föreställt mig att han är den som "gör det för laget", att han värnar om alla sina medarbetare, att han är morgonpigg och ler även fast klockan är sju, att han är den som frågar om nån annan vill ha något från köket när han "ändå ska dit och hämta en apelsin".
Men efter den här löpsedeln har jag helt tappat mitt förtroende för Robert.
Nu får jag istället bilden av att han är ett jävla svin. Att han daskar LaGaylia på rumpan innan han entrar scenen, att han är en gringubbe som får spel om kaffet inte är 85 grader vid frukosten, att han är den som aldrig ber om saker utan bara slänger ur sig "öh, hämta en apelsin till mig" och sen viskande fortsätter meningen med "din jävla subba" eller att han är den som svarar "är jag nån jävla betjänt eller?" när någon snällt ber honom om en enklare tjänst.

Nä, fasiken vad besviken jag blir. Så där gör man fan inte, det är oacceptabelt. Skärpning Robert!

Kommentarer
Postat av: Veronika

Jag har ingenting skojsigt att tillföra i denna kommentar, vill bara skriva hahahaha! Underhållande må jag säga!

2010-03-17 @ 20:09:18
URL: http://veronika2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0