Skippa hälsokost

Tittade på det fantastiska programmet "Du är vad du äter" med hälsokostens motsvarighet till vad Nelson Mandela var för kampen mot apartheid, Anna Skipper(s kamp mot ohälsa och fetma).
Hon är ett totalt hälsokostfreak. Tittar man på synonymer i till exempel word på ordet "hälsokostfreak" så kommer Anna Skipper upp som alternativ.
Hon erbjuder de feta deltagarna den mest egendomliga, knappt ätbara, födan som existerar i detta solsystem. NAMEDROP - Bengaliska ruccolabönor, bibelpressad örtmarmelad, kikärtsblodpudding (vegetarisk), socker som innehåller varken aspartam eller socker(!), honungsslungad linjedomare eller varför inte sötpotatis á la In to the Wild.

Tänk om Christopher "Alexander Supertramp" McCandless från filmen "In to the Wild" skulle delta i "Du är vad du äter"! Tänk när Anna Skipper ska presentera allt som han ätit under en vecka på ett bord, och den där rullande texten som kommer synkat med en spik (speaker i bakgrunden, han TV3-reporten utan hår).

Alexander har under den senaste veckan ätit:
(tänk rullande text)
4 dl ris
en hare
knastertorra barr
jord
sötpotatis
sötpotatis (giftig)

Det är bra TV.

Skrev en artikel om kritik mot kyrkans jämställdhetsarbete idag. Hoppas att jag får debutera i morgondagens tidning. På kvällen kom Zacke och Fredrik Danielsson förbi på lite kaffe och choklad. Mycket trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0