Alla dessa bilder..

Nu är det återigen en period då det är bildfrossa på facebook. Sommaren är en annan och halloween en tredje period. Det är nu folk tömmer sina 4 gigabytes minneskort och mängder med bilder läggs upp. Det börjar stillsamt med albumet Julen. En och annan bild på julmaten, och klapparna, Mor och far, syskonen som är finklädda i rött, farfar som dricker glögg och så vidare. Jävligt intressant. Men det är efter detta det urartar. Sen kommer bilderna från den obligatoriska julaftonsutgången (till fancy-pancy-stället energikällan om du bor i Tyresö). Och det är egentligen inte bilderna i sig som urartar utan det är mängden bilder som läggs upp; Julfest, Julfest part 2, Julfest part 3... Julfest part 8. Alla dessa album, och varje album innehåller 56 bilder eller mer, förutom det sista albumet som innehåller tre bilder.

Men ännu är inte bildfrossan på facebook slut, vi har ju nyårafton kvar. Jag kan ju erkänna att jag faktiskt laddade upp ett nyårsalbum förra året. Ett album! Inte 17. Jag funderar på att lägga upp det albumet, alltså det från förra året, igen. Ingen skulle märka något. Männen dressade i skjorta och slips, damerna i diverse sidenklänningar och lockar i håret. Bilderna från tolvslaget ser alltid likadana ut. Männen med ett glas champagne i ena handen och en stor cigarr i den andra. Krystade leenden eftersom man måste krama och säga Gott Nytt År till varenda person i sällskapet. Alla med blicken mot skyn. Det tjoas, det skålas, det blossas. 100 meter bort står en, kanske två, och kämpar med att få valuta för sina tusen kronor de spenderat på nyårsraketer. Tusen kronor som är bortsprängda på fyra minuter.


Kommentarer
Postat av: Karimm

Väldigt sant Viktor. Men var det inte du som lade upp tre album (?) på Tomas brutna fot. 150 bilder, olika vinklar, på planen, utanför, närbilder, på sjukhuset, operationssalen, ja du hänger med. Den som inte kastar sten i glashus, får inget veta om du anar ugglor vid mossen... På tal om album, Simon ligger uppe i 72 fyllda album, nej nu blev plötsligt 73, är inte det och ta i. Nästan värt att bli vän med honom för det? Du hedras garanterat med ett Eget album, Viktor 1

2008-12-29 @ 15:04:16
URL: http://sizeism.blogspot.com
Postat av: Vicious Vic

Rättare sagt ett album med en bild strax innan brottet!

2008-12-29 @ 15:18:08
URL: http://viktormeidal.blogg.se/
Postat av: Tanja

Hahaha Bra där Victor jag har också alltid undrar varför folk lägger ner så jävla mycket pengar på något som varar i några minuter, man borde ha paneldebatt om det.

Gott nytt år

Tanja

2008-12-29 @ 23:01:09
URL: http://almostnaked.blogg.se/
Postat av: Niklas

Haha så jävla sant. Identifikation, mycket intressant.

2008-12-30 @ 16:31:09
URL: http://roennmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0