Skala potatis eller dö?

Min kompis Nille var med om en lustig grej i dag. Nille är finsnickare, en mycket duktig sådan för övrigt. Hur som helst. Det började med att han vann en auktion på tradera. Tror det var ett headset/mikrofon till sina hörselkåpor så han kan prata i mobilen samtidigt som att sågar en planka i bandsågen.
Efter att han vann auktionen satte han in pengar på säljarens konto och satte sig ner och väntade på att hans paket skulle komma på posten. Men det kom aldrig. Inte nog med detta, Nille upptäcker också att headsetet/mikrofonen nu på nytt var upplagd på tradera. Nille hörde genast av sig och berättade att han inte hade fått något paket trots att han satt in pengar. Några dagar senare hörde säljaren av sig och berättade att paketet var skickat.

I dag kom äntligen paketet, men där låg inte bara ett headset/mikrofon – där låg också en potatisskalare!
Det låter helt absurt men är helt sant.
Vad betyder detta? Var det en fin gest från säljaren efter sitt misstag – "ah, jag skickar med en potatisskalare som kompensation för min sena försändelse"? Eller var det något slags hot? Ungefär som i Gudfadern när Don Corleone la ett hästhuvud i Mr Woltz säng?


Vad ska detta betyda?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0