Svål!

Jag har tänkt lite på det här med Idol-juryn. Hur gör man för att få vara med i Idol-juryn?
Vad står det i arbetsbeskrivningen?
Kanske så här:
Nu söker vi en ny medlem i Idol-juryn. Har du vad som krävs?
Vi söker en person med stor musikalisk kunskap och erfarenhet. Du ska ha arbetat med stora musikartister och/eller inom skivbolagbranschen, är låtskrivare och/eller proffsmusiker samt att du inte har ett enda jävla hårstrå på huvudet. Är du den vi söker efter? Är du skallig, lite småfet och kan allt om musik? Sök nu!


Peter Swartling     Daniel Breitholtz    Anders Bagge


Alexander Bard     Pelle Lidell

Alla är dom skalliga och har varit eller är med i Idol-juryn. Men tänk om Alexander Bard vill sluta efter den här säsongen eller om Anders Bagge tröttnat efter alla år? Vem ska sitta i juryn då? Kanske någon av dem här:

Kanske Mark Levengood? Fast han är lite för smal och alldeles för snäll. Han skulle ju ge varenda sökande en guldbiljett. Nä, Mark är nog inte mannen för jobbet.

Du får ett NEJ, Mark!


Kanske Henrik Rydström? Han är ju jävligt hård, duktig på att snacka och har en väldigt blank hjässa. Fast kan han något om musik? Och det sägs ju att fotbollspelare inte är några rymdforskare precis. Näe, kanske inte Rydström ändå.

Också nej!

Britney Spears? Hon har ju garanterat kvaliteterna och den musikaliska erfarenheten. Jag menar hon har ju lika mycket musikalitet i kroppen som alla jurymedlemmar tillsammans. Men är hon fortfarande skallig? Hon är inte det va? Sorry, Brittan – skaru vara med i juryn så är det NO HAIR som gäller. Så är det bara.

Nope!

Mini Me? Fast, där kan jag på en gång säga att det inte kommer att funka. Han kommer ju inte synas bakom jurybordet. Sen har han inte riktigt rätt pondus. Ställ Mini Me bredvid Anders Bagge, det kommer ju se skitfånigt ut. NEJ!

Trodde du det eller?

Fredrik Reinfeldt? Han är ju skallig, storväxt och duktig på att snacka. Men han är ju visserligen inget musikgeni men han kanske kan vara bra att ha i juryn ändå. Han är ju duktig på att rösta. Eller att få röster, rättare sagt. Och det då är det ju ingen vits. Nä Freddan får nog inte heller jobbet. Fasen vad svårt det ska vara.

Njaaae.

Näe, men jag kan nog inte komma på några fler lämpliga (läs: skalliga) kanditater. Har du något förslag så att vi kan lösa det här problemet?


Kommentarer
Postat av: Veronika

Genialiskt!!

2011-09-12 @ 21:43:11
URL: http://veronika2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0