Inlägg från 1 mars 2009

Jag vet att det är väldigt oskönt att skratta åt sina egna skämt, men jag fick nyss en skrattattack åt detta inlägg jag skrev för cirka två år sedan. Här komme det:

För ett antal år sedan, jag tror det var under fuckin-åmål-perioden (typ mellan renässansen och star gate atlantic-tiden), ville alla unga damer, och eventuellt någon kille också, ha en Handy Stitch! Tv-shop storsatsade på allt som man kunde ta med sig på semestern samt fälla ihop under sängen. I och för sig behövde man inte lägga in Handy Stitch under sängen.

Fördelarna med denna unika mini-symaskin var istället att man kunde ta med sig den överallt, samt sy vart man än befann sig. På tåget, i bilen (om man inte körde såklart), i solstolen, ja till och med under biofilmen, för den är ju så tyst också.
Jag kan inte annat än hålla med. Tänk om man blir sugen på att sy till nya volanger till gardinerna när man är och campar i vildmarken. Vips, med Handy Stitch är det möjligt. Eller om man får ett sådant oerhört sug av att sy in sina jeans på krogen. Man kanske har bootcut-jeans och inser att det faktiskt inte är så jävla inne som veckorevyn eller Sophie Fahrman säger. Vips, löst med Handy Stitch.

Sen kan man bli dagens hjälte om man har en Handy Stitch i väskan/fickan. Till exempel om man åker rutschkana med sin bästa kompis och bästa kompisens byxer fastnar och rivs upp. Kompisen blir helt förskräckt. Då är det lugnt, du bara langar upp den, alltså Handy Stitch, och säger Nemas Problemas! Här ska ingen behöva visa mer hud än nödvändigt. Däremot är Handy Stitch nödvändig i alla damers väskor, faktiskt i alla killars fickor också!
Så köp en du med! Och köper du inom 10 dagar så får du en extra Handy Stitch på köpet. Då kan du sy dubbelt så fort eller ge bort en till din bästa kompis!


Det handlar inte om vad du ska sy, utan när du ska sy!

Kommentarer
Postat av: Julia

Haha!

2011-03-06 @ 14:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0