"För den jättehungrige..."

År 2002 hade McDonald's denna hamburgare, se bilden nedan. "Jättestor hamburgare", kort och gott. Någon som kommer ihåg den??


Jag tror denna usla hamburgaridé var ett förslag från någon i McDonalds sortimentråds barn.

Tänk er scenariot, Bosse är soritmentansvarig på McDonalds, han har precis fixat jobb åt sin som Martin. Martin är enligt Bosse en hejare på att komma på idéer, det är därför han har fått jobbet i sortimentrådet.

Dags för brainstorming. Alla i sortimentrådet sitter vid bordet för att komma på säsongens hamburgare. Något nytt måste fram. Förslagen viner som skotten vid en militärövning. McBengt igen? McSuperbigcheeseburger? McZlatan? Som sagt, idéerna är många. Plötsligt säger Martin, som tidigare varit tyst: Jättestor hamburgare!! Det blir tyst i konferensrummet, ingen vågar möta Bosse eller Martin med blicken. Även om McBengt var ett uselt namn på en hamburgare så är Jättestor hamburgare till och med ett par klasser sämre. Plötsligt ställer sig Bosse upp, och börjar applåderar. Martin! Vilken idé, genialt! Ja, vad säger ni andra? säger Bosse. Alla tittar på varandra i tystnad och tänker: Bosse är vår chef, Martin är Bossen son. Sågar vi Martins idé är det vi som blir stekta och inte den Jättestora hamburgaren. Alla håller med; Genialt!

Kan ha varit så, mycket möjligt...

Kommentarer
Postat av: Niklas

Haha, du e för skön!

2008-11-07 @ 14:23:53
URL: http://roennmark.blogg.se/
Postat av: Lina

Haha. Jag missade ju helt det där med Schyffert och var på torsdagsklubbens paneldebatt om finanskrisen och valet i USA i stället. Pretto va? Var det roligt?

2008-11-07 @ 16:01:43
URL: http://enheligko.blogg.se/
Postat av: Niklas

Hörru! Jag och en polare bokade precis biljetter med till Oasis med ståplats!

2008-11-07 @ 17:12:16
URL: http://roennmark.blogg.se/
Postat av: Niklas

:O. Vad snackade han om?

2008-11-07 @ 18:18:18
URL: http://roennmark.blogg.se/
Postat av: kräm

jag gillar konceptet ändå. martins idéer är nog värda att lyssna på ändå. men jag saknar Mc. en McJättestor Hamburgare hade nog kunnat överleva en kall vinter eller två.

2008-11-08 @ 21:03:30
URL: http://erikssoonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0