Den perfekta tjejen

Den perfekta tjejen är egentligen ingen tjej jag skulle vilja vara tillsammans med även om hon har ett yttre som får de flesta män att bli okoncentrerade och nervösa. Hon, den perfekta, lever ett hetsigt liv, jag citerar: "pengar rullar in, det går bra nu". Men det är ett hårt slit att leva ett jetsetliv. Hon arbetar på reklambyrå och är en av få kvinnor som kan få de manliga cheferna att tacka ja till vad fan som helst. Hon hatar praktikanter, utom den där nya, han från Norrland. Hon blir irriterad på sig själv när hon råkar stanna en sekund för länge med blicken på praktikanten från norr. Hon hatar norrland. Dessutom är han yngre, ganska många år yngre än henne. Hon är ju den perfekta tjejen. Hon är singel, har en trea på Mariatorget, har körkort men ingen bil eftersom taxi är mer bekvämt samt att det ofta blir ett par glas röda efter jobbet. Landställe på västkusten, en sommartradition att vara där ett par veckor om somrarna.

Män är svin, men det är roligt att festa. Men hon är trött på vara drinkhora, hon kan betala för sig själv. Som ung hade hon det tufft med kompisar men desto lättare i skolan, bra betyg ledde till handels och sedan två år på Berghs. Det var givet redan som ung att bli en karriärskvinna. Villa i Nacka och en pappa som gärna köpte extravaganta presenter från flygplatsen på väg hem från Genève. Men med tiden kom utseendet och självförtroendet.

Om starbuck's fanns i Sverige så skulle hon enbart köpa sitt kaffe där, eller moccachino såklart. Hon skulle be sin sekreterare gå och köpa kaffet och en bagel med philadelphiaost och kanske lite ruccola.

Hennes kyl och frys är alltid välfylld. Frysen är packad med Ben & Jerry's alla smaker, i kylen står det mineralvatten, grapefrukt och möjligtvis någon fransk ost som härstammar från någon delikatesskorg hon spontant inhandlat. Mat behövs inte i hennes kyl, nej, mat äter hon ute. Men hon är kräsen. En gång när hennes date hade bokat bord på pizza hut vände hon och gick hem redan i entren. Någon måtta får det vara. 

Ett skal av perfektion. Hon ser sig själv som kvinnan i Veronica Maggio's låt Nöjd?. För hon blir aldrig nöjd även om hon kan få allt vad hon vill ha.Kommentarer
Postat av: Loisa

Okej, det där var inte riktigt en beskrivning av mig :P

2008-08-15 @ 16:44:48
URL: http://tussig.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag är nog motsatsen till den perfekta tjejen.

Jag har ju inte ens smakat Ben&Jerrys! Herregud.

Måste ta tag i mig själv och göra det snart.Ja, skola snart. Redo?

2008-08-16 @ 17:54:17
URL: http://enheligko.blogg.se/
Postat av: O

Känner igen det här ..

2008-08-16 @ 22:54:12
Postat av: prankin´poet

hmm, den perfekta?

det är väl den du sitter och myser med en söndagsmorgon, men en kopp te och rostade ostmackor. som tack vare hennes sällskap och närvaro smakar utsökt. som får dig att le när hon tittar dig djupt i ögonen eller som gör att regn smakar vidunderligt gott när ni kysser varandra i spöregn!hee tjing

2008-08-18 @ 01:07:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0