två fyra sex åtta tio tolv ...


Jag kan inte annat än bli lite imponerad av denna nyhetsartikel, eller snarare imponerad av föraren som körde EPA-traktorn, eller A-traktor som det också heter. Han drog det olagliga till en maxgräns. Han hade inte bara en person för mycket i bilen utan tre personer för mycket.
Och han körde inte bara 10 eller 20 km/h för snabbt utan 140 km/h för snabbt.
Gör man något olagligt kan man väl lika gärna dra på lite extra. Ja, han tänkte nog så. Han tyckte helt enkelt inte att det räckte att köra ynkliga 30 km/h, så han gasade på upp till 170. Han gick all in så att säga.

Killen, jag antar att det var en kille, som körde sin EPA i 170 km/h är urtypen som alltid drar allting till sin yttersta spets. Det är som om han har en inbyggd multiplikationstabell i huvudet. Så allt han tänker göra eller köpa multipliceras när handlingen utförs. Om någon ber honom svepa en åtta tequila så häller han upp en tolva. Ska han köpa en ny TV och satt en maxbudget på 7000 kronor kommer han hem med en hel biosalong med projektor, surroundsystem, high-tech-fjärrkontroll och blu-ray-spelare för ungefär fyra gånger så mycket som maxbudgeten. Sen var han tvungen att köpa en ny multifunktionell fåtölj för att kunna få ut det bästa av bild och ljud. Han ser livet som en tävling där han alltid är vinnaren.
Kul kille i alla fall. Undra vilken cykel han tänker köpa nu när EPA-traktorn är beslagtagen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

140 för snabbt, inte 150 :)

2011-06-07 @ 12:59:26
Postat av: Viktor

Helt sant, vilken miss! Fixat nu i alla fall!

2011-06-08 @ 07:46:29
URL: http://viktormeidal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0