Gravad hund!

Stämningen var på topp på företaget när de plötsligt blev stämda. Stämningen gick såklart ner då det inte var något som stämde. Det som inte stämde och varför företaget hade blivit stämda var för att de inte hade betalat in någon skatt. Företaget hade istället gömt skatten på ett hemligt ställe och ritat en skattkarta. Denna skattkarta hade tydligen inte skatteverket fått, vilket är konstigt eftersom de ska vara experter på skatter.
Stämningen, alltså inte den stämningen som var på topp, kom som en chock för hela företaget och chefen skrek av ilska så att hans stämband blev dåliga.
Ett annat utryck för att något inte stämmer är att här ligger en hund begraven. Det var precis vad det gjorde också. Företaget var nämligen en djurkyrkogård. Frågan var då om skatten var nergrävd tillsammans med hunden?
Det fick skattkartan visa. Dock påstod skatteverket att de aldrig fått någon skattkarta, vilket också var sant. Chefen på företaget hade nämligen lagt skattkartan i en flaska och skickat den som flaskpost i hopp om att skatteverket skulle få den. Men eftersom chefen glömde att sätta frimärken på flaskposten kom den aldrig fram. Den kom varken fram eller bak. Fast det blev ändå kaffebröd på fredagen eftersom Ulla ordnat torsdagsbak och bakat både kanelbullar och sockerkaka.
Fredagsfikat blev en lyckad tillställning och trots stämningen och att stämingen inte var på topp så kunde man skymta några små leenden bland arbetarna.
På måndagen gick arbetarna till facket som bara var ett enkelt postfack och protesterade. De hade skrivit stora skyltar som de skyltade med. Även klädaffären hade skyltat i sitt skyltfönster. Fast inte med arga budskap utan med de senaste trenderna.
Snipp, snapp, snut, där var sagan slut!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha viktor vilken rolig historia! jag sk(r)attar hela dagen lång åt ordvitsarna

2009-06-16 @ 22:58:40
Postat av: Anna

nej men oj. Du är duktig. Och rolig.

2009-06-17 @ 00:10:24
URL: http://kvinnan.blogspot.com
Postat av: Julia

Du är knäpp.

2009-06-25 @ 09:13:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0