The kids aren't alright

Kriminaliteten ökar och kryper allt längre ner i åldrarna. I dag är inte busen att slänga nypon på bussen eller tjuvringa på folks dörrklockor. Nej, i dag är ett barnbus en riktig kriminell handling. Redan på dagis börjar de gadda ihop sig till våldsamma och organiserade gäng. Hierarkin är tydlig; de äldsta styr över de yngre. Bossen är oftast någon från sexårs och handlar som en envåldshärskare.
De allra yngsta börjar med att måla graffiti med vattenfärg och sedan fortsätter det med mystiska saker i kuddrummet och kidnappade dockor. Dagisfröknarna har ingen kontroll. Troligen är de flesta korrumperade - barnen lovar att äta upp maten inklusive sallad om fröknarna ser mellan fingrarna.

En av de största kriminella dagisgängen är KFL - Kids For Life - som härjar på ett flertal förskolor runt om i landet. Verksamheten spänner från olaglig trehjuling- och kickbike-uthyrning till utsmuggling av leksaker från förskolorna.
Om barnen inte gör som KFL säger så blir det problem. I förra veckan fick en 4-åring en spade sand i ansiktet när han inte ville ge ifrån sig grävskopan som stod i sandlådan. På ett annat dagis blev en 3-årig tjej fast satt i bäbisgungan när hon vägrade pussas i kuddrummet.

Man kan tro att dessa västbeklädda, oskyldiga små barn är harmlösa. Men man ska inte underskatta deras förmåga. Barn är smartare än vad vi vuxna tror. Om vi inte handlar nu kan det vara försent.
I en intervju berättar en tidigare KFL-medlem att den största kriminella aktiviteten pågick under sovstunden. Då fröknarna trodde att barnen sov passade ungarna på att smida elaka planer och sprida illegal propaganda.

Vi tror att det går lugnt till på våra dagis. Att barnen leker och har det roligt. Vi tror fel. Bakom staketet pågår något helt annat, något kriminellt och brutalt.


Kommentarer
Postat av: Anna

hjälp! Vad skyller man detta på då? Dagisfröknarna eller datorspel?

2009-06-27 @ 16:43:37
URL: http://kvinnan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0