Det extremt vulgära ordet "bajs" är kul!


En anonym(?) Sundsvallsvän länkade denna artikel. Den är helt underbar. Det blir alltid lite lustigt när ordet "bajs" kommer på tal, speciellt i radio, tv och tidning.


Ville till Umeå - bajsade på polisen

En drogpåverkad man bestämde sig för att gå hem till Umeå från Sundsvall. Men när han blev stoppad av polisen tog han till med drastiska medel.

Den 21-åriga mannen haffades av polisen på länsväg 86 i Sundsvall i färd med att gå till Umeå.

Men när de skulle gripa honom ställde han till med en ordentlig röra. Han ska dels ha viftat med armarna och gjort motstånd vid själva gripandet. Under färden till polisstationen ska han sedan ha bajsat på en polisman, bitit en annan i benet och hotat dem med att smitta dem med HIV.

Mannen erkänner narkotikabrott men menar att han var så pass påverkad under gripandet att han varken kan förneka eller erkänna våld och hot mot tjänsteman. Men i tingsrätten motsätter han sig att betala skadestånd till poliserna med motiveringen att polisen i och med sin yrkesroll måste räkna med att utsättas för liknande händelser.

Händelsen ska ha inträffat i april i år efter att polisen fått flera samtal om att 21-åringen betedde sig konstigt på Timmervägen i Sundsvall.

Själv berättar mannen att han bestämt sig för att gå hem till Umeå och avsluta sitt missbruk.

Nu döms mannen bland annat för narkotikabrott, våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman. Han ska underkasta sig skyddstillsyn och vård för sitt missbruk. Dessutom ska han betala totalt 14 000 kronor i skadestånd till de två polismännen.

2008-11-26


Det blir ju faktiskt en ordentlig röra när man viftar med armarna! Och hur man lyckas (hinna) bajsa på en polis är ett mysterium. Men ack så roligt.




Kommentarer
Postat av: Emma

Tyvärr fick vi varken se C-M eller eller hans nipple. Nederlag!

2008-11-29 @ 11:44:16
URL: http://emmastankar.blogg.se/
Postat av: Jonas

Gött att höra. Det var jag som var den anonyma. Jag undrade direkt. Hur man kan bajsa PÅ polisen. Det låter ungefär som han springer fram till en polis. Bajsar på han. Springer därifrån. Märklig och jävligt rolig syn.

2008-11-29 @ 12:05:39
URL: http://schodda.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0