DEG!!

Såg denna reklamskylt på tunnelbanan idag. Den handlar om en mässa för dem som är intresserade av att studera utomlands. Men vem syftar de på egentligen? ..hör vad dom kan erbjuda DEG som vill studera utomlands. DEG? Det måste ha blivit en blandning mellan DEJ och DIG! Eller är DEG någon slags förkortning? För det är inte DEG som i slangordet för pengar. Men hur kan de skriva fel på det enda ordet som är skrivet med versaler? Tänk hur många skyltar de har satt upp där det står DEG istället för DIG eller DEJ.


Kommentarer
Postat av: Karimm

tack så mycket. Det blir bäst när man inte tänker ?! Kul med valvaka, tror dock att Obama vinner. Eller om han inte gör det lovar jag dig att du får sparka ner mig på nästa träning, skoningslöst. Läste precis om en uteliggare i Usa som uttryckte sig ganska härligt: - "Ni behöver inte ge mig pengar imorgon, bara ni röstar på Obama"



http://www.youtube.com/watch?v=l2oMwhawqdE

2008-11-04 @ 00:34:08
URL: http://sizeism.blogspot.com
Postat av: Lina

Haha. Ja, jag borde ju ha skrivit ett referat vid det här laget. Men nä. Jag har dålig koll på skandaler. Kul var det i alla fall!

2008-11-04 @ 17:46:04
URL: http://enheligko.blogg.se/
Postat av: kräm

de erbjuder inte ens deg när man pluggar utomlands. det kostar massa deg. ca 40 000 kr om året!

sen är det ju lite snyggt att det står att det är gratis inträde som om det vore värsta grejen =). jag hade i alla fall inte betalat för att gå på en mässa om utbildning

2008-11-07 @ 00:44:07
URL: http://erikssoonn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0